Уже не впізнати! Схудла Адель показала себе в купальнику, та замість захоплення посипалися образи - що пішло не так (фото)

Співачка Адель, чиє схуднення досі викликає у людей захоплення, показалася в мережі в яскравому купальнику з кольорами ямайського прапора. Свій пост вона присвятила Ноттінг-Хілльскому карнавалу в Лондоні, але замість захоплення посипалися образи, передають Патріоти України.

Карнавал, задуманий для об'єднання місцевої багатонаціональної громади та боротьби з расовими конфліктами, проводиться в районі Ноттінг-Хілл з 1966 року. Активна позиція Адель припала до душі її шанувальникам та навіть вихідцям з Ямайки. А от до волосся виконавиці, заплетеного в африканському стилі, з'явилися питання.

Примітно, що в цього року Ноттінг-Хілльскій карнавал через зрозумілі причини проходить в онлайн-режимі - його учасники з різних куточків світу публікують свої фотографії в тематичних нарядах. Відповідно, тематика карнавалу підказує нам, чому Адель обрала саме такий образ.

Але деяких користувачів збентежило волосся співачки - воно зібране в маленькі пучки та нагадує традиційні зачіски народів банту, що здалося людям "некоректним" у поєднанні із загальним образом Адель. За їх словами, носіям однієї культури не завжди можна використовувати елементи іншої. А запозичення традиційних стилів для розваги може бути образливим.

Під постом почалися дискусії. І якщо одні фоловери погодилися з озвученими зауваженнями, то інші навпаки заступилися за Адель. На їхню думку, в даному випадку запозичення елементів культури було цілком виправданим.

"Іноді афроамериканці починають обурюватися просто на порожньому місці, - зазначив у Twitter користувач з ніком Tunde. - Немає нічого поганого в тому, що Адель наділу верх від купальника з прапором Ямайки і зробила африканські вузлики банту на голові. Африканцям все подобається. Жителям Ямайки все подобається. Чому тоді обурюються афроамериканці?"

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...