В анексованому Криму окупанти відкрили "короновірусний концтабір"

У місті Євпаторія в тимчасово окупованому Криму почне працювати обсерватор для людей з коронавірусом або підозрою на нього. Заклад розмістять на протичумній станції, медиків не відпускатимуть за межі території до кінця її існування. Про це заявила керівниця "регіонального управління" Росспоживнагляду Наталія Пеньковська, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Кримінформ".


"Я прошу з 27 березня привести в готовність обсерватор міста Євпаторії, щоб там від завтра вже були необхідні сили", – сказала вона. Пеньковська також попросила скасувати навчання в обсерваторі, оскільки часу на їх проведення немає.

"Протичумна станція одразу вийде при завантаженні обсерватора і почне відпрацьовувати режим на місці. Співробітники, які будуть працювати в обсерваторі, повинні розуміти, що це закритий режим, і вони з обсерватора додому не повертаються. Вони живуть на території", – підсумувала представниця окупаційної влади .

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...