В Аргентині у чоловіка зі скаргами на головний біль знайшли... кулю в черепі

В Аргентині у чоловіка зі скаргами на головний біль знайшли кулю в черепі

Чоловік зазнав нападу грабіжників у місті Ла-Плата, але не чув пострілу і вважав, що зловмисники лише побили його, передають Патріоти України.

Як повідомляє Newsweek, у 38-річного аргентинця, який прийшов до лікарні зі скаргою на головний біль, лікарі знайшли у черепі кулю.

Видання зазначає, що чоловік зазнав нападу грабіжників у місті Ла-Плата, після чого звернувся до лікарні з сильним головним болем. У момент нападу він не чув пострілу і вважав, що зловмисники лише побили його.

Проте, оглянувши пацієнта, лікарі з'ясували, що у потерпілого стріляли. При цьому куля потрапила йому в голову, але не пошкодила важливі ділянки мозку та кісткову тканину.

За даними видання, чоловік перебуває у лікарні. Медики готують його до операції, під час якої мають намір витягти кулю з черепа, не зашкодивши мозку.

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

неділя, 29 вересень 2024, 20:15

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України. «Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозд...

Відомого італійського футболіста знайшли мертвим у готелі з раною голови

неділя, 29 вересень 2024, 20:00

Колишній футболіст італійського клубу Кальярі Андреа Капоне пішов із життя у 43 роки. Сьогодні вранці його знайшли мертвим у готелі в Кальярі, передають Патріоти України. Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, у Капоне виявили глибоку рану голови. Ймов...