У "Борисполі" екстрено сів пасажирський літак МАУ (фото, відео)

У соцмережах люди пишуть, що вдячні команді за успішне приземлення і заходи безпеки, проте нарікають на "пастку в аеропорті".

Аварійну посадку здійснив Boeing 767 української компанії МАУ. Він мав виконувати рейс з Києва до Бангкока ввечері 29 липня. Літак здійснив посадку сього через 20 хвилин після вильоту. Під час неї спостерігалось невелике задимлення борту, передають Патріоти України із посиланням на avianews.com.

"В процесі набору висоти екіпаж помітив різку зміну параметрів одного з двигунів, імовірно, через потрапляння туди птаха. Екіпаж вирішив відключити двигун і повернутися в аеропорт вильоту, попередньо повідомивши про це диспетчерів", – розповіли у прес-службі МАУ.

На щастя, в результаті інциденту ані пасажири, ані члени екіпажу не постраждали. Людей відразу ж після посадки евакуювали з борту, щоправда, надувний трап при цьому не використовувався. Всіх випускали через передній вихід.

У соцмережах люди пишуть, що вдячні команді за успішне приземлення і заходи безпеки, проте нарікають на "пастку в аеропорті". Пасажирам замінили літак, але виліт резервного борту відбувся аж через 6 годин від запланованого часу, о 2 ночі за Києвом.


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...