У грудні точно нічого не буде. "Чи буде локдаун у січні? Подивимося": Зеленський записав відеозвернення

Президент Володимир Зеленський рекомендував прем'єр-міністру Денису Шмигалю не вводити локдаун в Україні в грудні. Зеленський пояснив, що карантин вихідного дня був ефективним. Про це він розповів у своєму відеозверненні, зазначають Патріоти України.

Глава держави зазначив, що ситуація в країні контрольована та не потребує введення локдауну.

"І знову про головні перемоги тижня – відверто й без брехні. Отже, в грудні локдауну не буде. Чи буде він у січні? Побачимо. Якщо й буде, то не таким страшним, як його дехто малює. Крім того, Верховна Рада вже проголосувала за законопроекти, що допоможуть громадянам і бізнесу, які опинилися в скруті через пандемію. Компенсації, списання боргів, податкові канікули. Все це запрацює найближчим часом."

"Карантин вихідного дня, яке б до нього не було ставлення, дав свій результат. Щоденна кількість захворілих людей перестала зростати на стільки стрімко, а тому нам вдалося збити цю динаміку, тому медична система не пропустила нокаутуючих ударів, тому вона справляється і вона витримає", - додав гарант.


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...