У лікарні із високою температурою: Депутат Держдуми РФ заразився коронавірусом

Леонід Калашников заявив, що заразився від свого водія.

Леонід Калашников. Фото: ТАСС.Депутат Державної думи Росії від КПРФ, голова комітету у справах СНД Леонід Калашников заразився коронавірусом. Про це комуніст повідомив агентству "Інтерфакс", передають Патріоти України.

За словами Калашникова, він заразився від свого водія, який захворів тиждень тому. Нині депутат перебуває в лікарні з високою температурою. "Стан не дуже добрий", – сказав він.

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов заявив "Інтерфаксу", що Калашников після зараження самоізолювався і ні з ким не контактував.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:23

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...