У московському "Шереметьєво" знов палав літак з пасажирами (відео)

Шереметьево

У головній "повітряній брамі" столиці РФ літак авіакомпанії «Росія» загорівся перед зльотом. При запуску правий двигун Боїнга заіскрився і задимився. Про це повідомляє Telegram-канал «112».

«Літак повинен був вилетіти до Владивостока, на борту перебували пасажири. Зараз рейс скасували, лайнер оглядають техніки. Авіакомпанія готує резервний борт», - йдеться в повідомленні каналу.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, рейс скасували, пасажирів евакуювали. Постраждалих немає. МНС не залучали, зараз повітряне судно оглядають техніки аеропорту. Причини загоряння з'ясовуються.

Як повідомлялось, 3 вересня в аеропорту «Шереметьєво» зіткнулися два літаки. Авіасудна зачепилися закрилками. Учасниками ПП стали порожній літак російської компанії Royal Flight і лайнер «Аерофлоту», який збирався летіти з Москви до Пекіна. А наприкінці липня знов в «Шереметьєвому» знов авіалайнер "Росії" двічі не зміг піднятися в повітря, в третій раз пасажирів відмовилася летіти. Ще кілька НП трапились у "Шереиетьевому" протягом травня-червня, найжахливішим з котрих стала страшна з котрих забрала життя більшості пасажирів на початку травня.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...