В Одесі нетверезий молодик зірвав прапор України та кинув його на землю, кара не забарилась (фото)

В Одесі стався конфлікт між нетверезим чоловіком та місцевими жителями. Хлопець зламав флагшток та зірвав прапор України, а коли йому зробити зауваження - почав неадекватно поводитись. Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався у суботу, 22 липня, на вулиці Космонавта Комарова. Там п'яний чоловік зламав флагшток, зірвав прапор України та кинув державний стяг на землю. Це не сподобалось випадковим перехожим, а тому спалахнув конфлікт. Люди на місце події викликали поліцію.

"Громадянин на зауваження містян не реагував та поводив себе агресивно. Така поведінка обурила очевидців, тож вони викликали поліцію", - йдеться у повідомленні.

У діях чоловіка вбачались ознаки злочину за ст. 338 (Наруга над державними символами) ККУ, його затримали та передали слідчим.

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

неділя, 29 вересень 2024, 20:15

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України. «Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозд...

Відомого італійського футболіста знайшли мертвим у готелі з раною голови

неділя, 29 вересень 2024, 20:00

Колишній футболіст італійського клубу Кальярі Андреа Капоне пішов із життя у 43 роки. Сьогодні вранці його знайшли мертвим у готелі в Кальярі, передають Патріоти України. Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, у Капоне виявили глибоку рану голови. Ймов...