Відпочинок закінчився трагічно: В Одесі туристка потрапила до лікарні з набряком легень і померла від коронавірусу

В одній із одеських лікарень від коронавірусної інфекції померла 44-річна туристка з Івано-Франківська. За словами медиків, у жінки були супутні захворювання, що стало причиною складнішого перебігу COVID-19, передають Патріоти України.

Відомо, що в Одесу франківчанка приїхала на відпочинок, а незабаром відчула погіршення самопочуття. У вкрай важкому стані, зокрема, з набряком легенів її госпіталізували, і вже в лікарні діагностували коронавірус.

Зазначається, що ситуацію посилили хронічні хвороби й надмірна вага пацієнтки. "Діагноз: коронавірусна інфекція, двостороння пневмонія, ожиріння третього ступеня – майже 200 кілограмів. Інші важкі супутні захворювання", – пояснила глава департаменту охорони здоров'я Одеської міськради Олена Якименко. Тепер фахівці з'ясовують, де саме зупинялася на відпочинок жінка і з ким контактувала.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...