​У Росії знов нещастя: На Сахалін обрушився потужний ураган, є жертви (відео)

У неділю, 17 жовтня, на російське місто Олександрівськ-Сахалінський обрушився потужний ураган. За непідтвердженими даними є вже один загиблий через обвалення даху в результаті циклону. Про це повідомило джерело в екстрених службах РФ, зазначають Патріоти України.

На цей час Олександрівськ-Сахалінська міська прокуратура перевіряє повідомлення від російських ЗМІ щодо обвалення покрівлі будівлі на людей.

«Одна людина загинула. Тіло знайшли під уламками даху», – сказало джерело.

У російській прокуратурі зараз перевіряють інформацію про наслідки бурхливого циклону в біля Олександрівськ-Сахалінська та Охинського району, місцеві прокурори також дадуть оцінку заходів, що вживаються відповідними органами для забезпечення безпеки людей.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...