В Україні очікуються морози до -10 градусів: Синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Погода в Україні принесе посилення морозів у наступні кілька днів. Місцями температура вночі сягатиме -10 градусів, зазначають Патріоти України.

Найнижчі значення термометрів очікуються в середу, 17 листопада. До цього дня температура буде знижуватися поступово.

Також, за даними Українського гідрометцентру, в наступні три дні опади в країні не передбачаються. Але будуть тумани, через які на 15 листопада навіть оголосили I рівень небезпеки.

"Вранці 15 листопада туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпеки - жовтий)", - повідомляють синоптики.

В цілому ж понеділок обіцяє бути прохолодним днем і з незначними морозами в деяких областях в нічний час. Вдень +3... +7 градусів, на заході +5... +8, на півдні та Закарпатті +7...+11. Вночі +3... -2 градуси, а на сході -1... -5 морозу.

У вівторок 16 листопада стане холодніше: вдень 0... +5, на крайньому заході і в Криму +5... +9, а на Закарпатті +9... +11; у нічний час -2... -7, на півдні та заході +2... -4.

17 листопада денна температура істотно не зміниться, а ось вночі стане морозніше. На заході і в Криму від +1 до -3, на сході -6... -10 морозу, а на решті території -3... -7.

Відзначимо, що після морозів в Україну увірветься атмосферний фронт з сильними дощами, місцями - зі снігом.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...