В Україну повернеться спека, але ненадовго: Синоптик заінтригувала прогнозом (карта)

До кінця тижня, 10-11 травня, в Україну повернеться тепла погода, температура повітря підвищиться до +25 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, в п'ятницю, 8 травня, можливі опади у деяких регіонах України на схід від Дніпра. На Заході серйозних дощів не обіцяють. Температура вже почне потроху підвищуватися, однак вночі ще буде холодно.

Вдень 8 травня прогнозується +13 +17 градусів, у Сумській, Чернігівській та Харківській областях трохи прохолодніше - +10 +14 градусів. У Києві також трохи потеплішає, до +14 градусів.

Надалі потепління прискориться і 10-11 травня в Києві прогнозується до +25 градусів тепла. В середині наступного тижня температура знову знизиться.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...