Медична мафія повертається до найбрудніших прийомів: "В Україну повертаються 90-ті роки, почались розправи над лікарями", - Соколова (фото)

"90-ті повертаються Розправа над лікарями, які не підкорюються правилам корупційного кодла, триває. 11 березня біля стін власного під‘ізду побили головного лікаря інституту Андрія Безносенка", - пише у своєму блозі Яніна Соколова, передають Патріоти України, і продовжують зі збереження орфографії (авторка набивала текст поспіхом, телефоном):

Винні не знайдені. Сьогодні о 8 ранку біля стін Національного Інституту Раку побили заступника головного лікаря інституту Анатолія Шудрака.

Напад ідентичний. Жертву чекали біля входу у будівлю. Били кастетами по обличчю і потилиці. За що? Анатолій входить до комісії з аудиту інституту і останній місяць накопав нестачі матеріалів на 9 млн гривень. Я добре знаю цей заклад. Саме тут мене лікували від раку.

Я нагадаю, що в інституті триває війна між директоркою, яка за рішенням комітету МОЗу була відсторонена від виконання обов‘язків через ознаки корупційний дій. І командою чесних лікарів, які воліють змінити інститут і життя пацієнтів в ньому.

Директорка однієі з найбільших онко лікарень України все ще плекає надію не втратити "доходноє мєсто". І мстить всім, хто їй заважає на цьому шляху.

Вона вже програла суд Олександру Устінову. Саша робила розслідування щодо корупції в інституті кілька років тому. Із нетерпінням чекаю на суд з нею я. У якому ми наведемо ще більше фактів, про які має знати суспільство.

Сьогодні мені повідомили про смс, яку заступник директорки надіслав одному з радників міністра внутрішніх справ із пропозицією "поговорити".

Я закликаю Національну поліція України та Андрія Крищенка врешті знайти винних і замовників цих нападів. А пану Максиму Степанову провести зустріч з колективом інституту і дати право інституту реформуватися. Мільйон хворих на рак в країні! А пацієнтам, які переносять пекло спокійно з умовами лікуватися, а не спостерігати за цим жахом".

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...