В Україну прийде різке потепління з грозами: Синоптик дала прогноз на Страсну п'ятницю

У п'ятницю, 30 квітня, в Україну увірветься різке потепління, проте погода не буде ідеальною - у низці областей пройдуть дощі та грози. Про це попередила на особистій сторінці у Facebook синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, денна температура повітря сягатиме аж +15...+20 градусів, передають Патріоти України.

"Вночі заморозки припинятимуться, хіба вже зовсім якісь безсовісні зачепляться за ґрунт на північному сході та в центрі", – уточнила метеорологиня.

Щодо дощів та гроз, то вони, згідно з прогнозом Діденко, в останній день квітня пройдуть у західних областях, на півночі, Вінниччині, в Кропивницькому з районами та подекуди на Черкащині. На решті території – без опадів, проте невеликі ймовірні у Донецькій та Луганській областях.

"Уважно. Завтра в Україні можливі сильні пориви вітру південного напрямку! У Києві 30 квітня також вітер очікується рвучким. Дощ, імовірно з грозою, передбачається в другій половині дня та ввечері. А компенсує всі оці атмосферні незручності нарешті височенька температура повітря – вдень у Києві повітря прогріється до +18 градусів", – додала синоптикиня.

Підсумовуючи, Діденко наголосила, що на Великдень ніч в Україні буде сухою, зоряною та красивою, а вже вдень 2 травня майже повсюди пройдуть грозові дощі. Виняток – східні області. Утім загалом погода в неділю буде теплою.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...