В Україну рухається новий циклон: синоптики ошелешили прогнозом - готуйтеся до неприємностей

Погода в Україні в п'ятницю, 14 травня, почне змінюватися завдяки новому циклону. Він принесе короткочасні дощі та грози й різке підвищення температури повітря. Про це повідомляється на сторінці Українського гідрометцентру в Facebook, передають Патріоти України.

Синоптики повідомили, що в Україну йде новий циклон, на ім'я KAI, який принесе короткочасні дощі та грози в більшості областей країни.

"У п'ятницю погоду в більшості регіонів України визначатимуть фронтальні системи, які пов'язані з циклоном, на ім'я KAI з центром над Польщею, тому є ймовірність короткочасних дощів і окремих гроз", - сказано в повідомленні.

Однак завдяки цьому циклону в Україну прийде і різке потепління, яке почнеться з півдня країни. "Саме завдяки таким синоптичним процесам, повітряні потоки над Україною зміняться переважно на півдні й це сприятиме приходу теплих повітряних мас і підвищенню температури", - зазначили синоптики.

Вони показали на відео, як змінюватиметься погода в Україні найближчої доби. Варто відзначити, що дощі з грозами охоплять 14 травня Західні, північні та центральні області країни. Температура там буде невисока, від + 17 до + 20 градусів. На Сході та в більшості південних областей буде сухо, а температура підніметься вдень до +22 +27 градусів.

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...