В Україну увірветься хуртовина з сильним снігом: Синоптики розповіли, де оголошено I рівень небезпеки

Погода в Україні буде "лютою" в деяких областях, куди увірветься сильний вітер, місцями до 25 метрів в секунду, хуртовини, сильний сніг, передають Патріоти України.

"7 лютого в західних областях пориви вітру 15-20 м/с; в Карпатах 25 м/с, хуртовина; в Карпатах і на Закарпатті значний сніг і мокрий сніг (I рівень небезпеки, жовтий)", - попередили в Українському гідрометцентрі.

На синоптичній карті видно, що сильні опади будуть на заході, на півночі - незначні, а в інших регіонах у понеділок переважно сухо. Температура вдень буде високою, як для початку лютого: +2... +6, а на півдні +6... +9 градусів.

Що буде з погодою далі

Незважаючи на погіршення погодних умов, синоптики прогнозують, що новий робочий тиждень буде теплим.Вівторок-середа очікуються з помірними показниками близько нуля, а вже до п'ятниці повітря прогріється вдень до +4... +8 градусів, на півдні очікується до +12.

Прогноз погоди для Києва

Згідно з прогнозом синоптиків Gismeteo, у столиці до кінця цього тижня буде дуже тепло, у п'ятницю до +7 градусів, а з наступного тижня ймовірне похолодання. Опади очікуються помірні.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно