В Україну заборонять ввезення битих авто зі США чи ні: З'явилася важлива новина для водіїв

Дозвіл на ввезення автомобілів зі США в Україну залишиться чинним - МВС вилучило з проекту постанови про реєстрацію автотранспорту вимогу посвідчувати документи та заборону реєструвати авто після ДТП. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Auto24, передають Патріоти України.

Відповідно до оприлюднених на сайті МВС змін до проекту Постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих ...", який викликав обурення серед українців у зв'язку з забороною ввезення на територію країни битих авто зі США, такої вимоги в проекті документу більше немає.

"В новій редакції Постанови жодних заборон щодо реєстрації битих авто нема. Зокрема, в минулій редакції постанови про це говорили зміни в пункт 29: "Документи, які посвідчують, що транспортний засіб підлягає утилізації, не являються документом, який підтверджує реєстрацію транспортного засобу", - пояснили автори повідомлення.

Також в оновленому проекті в цьому пункті МВС вилучило вимогу офіційно реалізовувати реєстраційні документи на авто, видані за кордоном.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...