У Запоріжжі зупинили рух: Велика аварія на хімкомбінаті ледве не призвела до екологічної катастрофи

У Запоріжжі 28 липня близько 10:36 сталася аварія на території "Запорізького титано-магнієвого комбінату" стався витік тетрахлориду титану. За даними рятувальників, витік стався через протікання передаточного баку, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що рятувальники в зоні ураження, для осадження пару створили водяну завісу за допомогою насадок-розпилювачів і одночасно привели в готовність обладнання для подачі піни. Також працівники ТОВ «ЗТМК» для ліквідації течі з бака перекрили вентиль і встановили бандаж. Також вони перекачали хімічна речовина в інші цистерни.
О 11:40 аварія була повністю ліквідована. У ліквідації події брали участь 10 одиниць основної та спеціальної техніки і 45 чоловік особового складу.
«Органами місцевої влади було організовано перекриття руху транспорту, підвезення води і чергування автомобілів швидкої медичної допомоги. Всього було задіяно 4 екіпажів патрульної поліції міста, 2 автоцистерни і один автомобіль швидкої медичної допомоги », - повідомили рятувальники.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.