"Вася - муд*к": Колишній тренер Кличка відверто поділився тим, що він думає про Ломаченка

Сергій Городнічов, який входив в тренерський штаб Володимира Кличка, поділився враженнями від пресконференції Василя Ломаченка та Девіна Хейні, передають Патріоти України.

Український боксер перед боєм зазначив, що присвячує його своїй країні, однак не сказав якій, що змусило Городнічова висловитись на цю тему. «Подивився пресконференцію Ломаченко — Хейні. Вася — муд*к, перепрошую за вираз. Не міг сказати, за яку країну боксує, якій країні бій присвячує.

«Я присвячую бій країні». Якій країні? Вася, ти ж українець, правильно? Так скажи. Потім почав про Бога говорити. Людей, що вірять, не ображаю, питань немає. Але хто воює? За допомогою чого? Зброя, окопи. Пацани гинуть за що? Вася, ти, звичайно, відстій", — сказав Городнічов на своєму YouTube-каналі.

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...