"Вау! Дитинко, ти зірвала куш!": Телеведуча Канді розповіла про наміри Меган Маркл вийти заміж за "відомого британця" (фото)

Популярна британська телеведуча Ліззі Канді розповіла, як потоваришувала з дружиною принца Гаррі Меган Маркл. Також вона заявила, що герцогиня мала намір знайти собі хлопця - "відомого британця", передають Патріоти України.

Так, у мережі з'явилося фото, на якому зображена Маркл, Канді і ексдружина мільярдера Джона Кодуелла Клер. У 2016 році вони разом відвідали одну зі світських вечірок. Про це повідомляє видання Daily Mail.

За словами телеведучої, того вечора поруч із нею сиділа Маркл і сказала, що хоче сфотографуватися. Тоді дівчина прилетіла з Канади і хотіла швидше познайомитися з усіма.

"Це фото було зроблено тієї ночі. Ми базікали про моє життя, про її. Вона сказала, що хотіла б мати знаменитого хлопця. Меган любила Британію, хотіла там залишитися, працювати і зустріти кохання", – розповіла Канді.

Вона зазначила, що тоді Маркл багато говорила на популярні дівчачі теми і про чоловіків. "З нею було так легко розмовляти. Дуже кумедна і трохи пустотлива", – охарактеризувала герцогиню ведуча.

Канді додала, що була вражена, дізнавшись про стосунки Маркл і принца Гаррі. "Я пам'ятаю, як подумала: "Вау! Дитинко, ти зірвала куш!", тому що вона хотіла знайти саме такого хлопця", – підсумувала знаменитість.


Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу: відео потужного нокауту

неділя, 12 травень 2024, 12:59

У неділю, 12 травня, український боксер Василь Ломаченко яскраво нокаутував австралійця Джорджа Камбососа та завоював вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, повідомляють Патріоти України. Поєдинок в австралійському місті Перт закін...

Кара небесна? Росія продовжує йти під воду - в одній з областей затоплено сотні будинків

неділя, 12 травень 2024, 12:23

У країні-агресорці РФ через паводки в Омській області прорвало дамбу. Про це пишуть росЗМІ. Губернатор Омської області Віталій Хоценко повідомив, що вранці, 11 травня, рівень води в річках Іртиш, Ішим, Туй зростає. "Загроза затоплення населених пунктів...