Вбивство активіста "Правого сектора" в Сумах: Журналісти розповіли про ймовірних підозрюваних

Гучне вбивство сталося в Сумах. Біля власного будинку на очах у цивільної дружини біля під'їзду його будинку розстріляли активіста "Правого сектора" Олександра Іваніну. Про це йдеться в сюжеті телеканалу 2+2, передають Патріоти України.

Іванині було всього 29 років. Він один з лідерів "Правого сектора" в Сумах. Був активним борцем з корупцією, контрабандою та нелегальною міграцією.

У день вбивства він виступав на засіданні міськради проти підвищення вартості проїзду в маршрутках до 10 гривень. Він обіцяв маршрутникам неспокійне життя, а саме зупиняти переповнені маршрутки й викликати поліцію.

У грудні минулого року на Олександра Іваніну було скоєно замах. У нього стріляли посеред міста. Тоді під підозру потрапив Сергій Василенко - кримінальний авторитет, причетний до контрабанди наркотиків, зброї, авто та работоргівлі.

У "Правому секторі" переконані, що причина вбивства – націоналістична діяльність Іванини. За фактом вбивства відкрито кримінальну справу.

Вбивство активіста "Правого сектора"

27 жовтня близько 21:00 години, від оператора лінії 103 до поліції в місті Суми надійшло повідомлення про те, що на вулиці Проливній стріляв невідомий і лежить закривавлений чоловік.

Командир добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Андрій Стемпицький повідомив у Facebook, що в Сумах "кілер вбив активіста "Правого сектора" Олександра Іваніна на очах у дружини".

Олександр Іваніна на виборах 2020 року балотувався до Сумської міської ради від партії "Правий сектор", але не пройшов.

В рамках відкритого кримінального провадження розглядаються дві основні версії події - вбивство на замовлення і вбивство, вчинене на грунті неприязних відносин.

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...