Вдарили ззаду по голові: У Харкові після нападу помер режисер

71-річний чоловік отримав декілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який у Харкові скоїв напад на режисера Леоніда Садовського, інформують Патріоти України.

Інформація про напад на завідувача кафедрою майстерності актора Харківського Національного університету мистецтв ім. Котляревського Леоніда Садовського надійшла до Московського відділу поліції 14 листопада о 18:10 від лікаря «швидкої» допомоги, повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

Попередньо встановлено, що 71-річний чоловік отримав декілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир. Зловмисник напав на нього ззаду і завдав невстановленим предметом травми, внаслідок чого потерпілий знепритомнів. Отямившись, чоловік прийшов додому і розповів про подію дружині, яка викликала медиків. Чоловік був госпіталізований до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, де 16 листопада помер.

За даним фактом проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років тюремного ув’язнення. На даний час поліція встановлює правопорушника.

У Харківському Будинку актора ім. Леся Сердюка повідомили, що Садовський 30 років працював на кафедрі майстерності актора і режисури ХНУМ. Створив понад 40 вистав в театрах України - Харкові, Запоріжжі, Луганську, Донецьку, Сімферополі, Полтаві, Кропивницькому, Одесі, учбовому театрі ХНУМ.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...