Вдарив по голові і залишив помирати: На Львівщині затримали чоловіка, який побив бійця ЗСУ

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який на початку жовтня жорстоко побив 34-річного бійця ЗСУ неподалік Рогатина. Слідчі повідомили йому про підозру. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

"Прикарпатські правоохоронці затримали зловмисника, який завдав військовослужбовцю тяжкі тілесні ушкодження. Під час конфлікту фігурант ударив потерпілого металевим предметом в ділянку голови. 34-річного чоловіка госпіталізували до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Слідчі уже оголосили фігуранту про підозру", — йдеться в повідомленні.

Військовослужбовець Микола Козак з побратимом
У поліції проінформували, що конфлікт між чоловіками стався поблизу місцевого ставка. Військовослужбовецьґ. який приїхав на рибалку, помітив двох чоловіків, які дивно поводилися, тож поцікавився, що вони там роблять. Через це почалася сутичка, під час якої 26-річний чоловік металевим предметом завдав удар у ділянку голови 34-річного чоловіка.

Били четверо, проломили голову і залишили помирати

Постраждалим виявився Микола Козак — воїн ЗСУ, який в цей час перебував у відпустці. Як повідомила сестра побитого військового, нападник був не один.

"Пізно ввечері, коли повертався, дорогою його наздогнали четверо незнайомих людей і жорстоко побили. Ймовірно, сокирою проломали голову, пошкодили легені, відтягнули до зупинки і залишили помирати. Брата знайшов небайдужий незнайомий водій, який і відвіз його до лікарні, тим самим врятуваши йому життя". — повідомила вона.

Сестра потерпілого також звинуватила поліцію в тому, що вона прикриває злочинців. "А я дуже хвилююся, щоб ті люди, які це скоїли, не залишились без покарання. Бо маю інформацію, що поліція покриває кривдників, один з яких є місцевим рогатинським авторитетом, який використовував ставки і розводив в них рибу, хоч користувався ставками нелегально, бо юридично ставки не були його власністю і не були орендовані", — написала вона.

Дівчина додала, що її брат з перших днів повномасштабного вторгнення перебував на війні, боронив Київ та схід України і має посттравматичний стресовий розлад.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...