Вдерлися прямо до квартири: У Польщі двоє чоловіків зарізали молоду українку, ще одна жінка поранена

У Польщі в місті Нацпольськ двоє чоловіків напали на двох громадянок України. Внаслідок ножових поранень одна з них померла. Про це інформує польське видання rdc.pl, передають Патріоти України.

Мотивом злочину було те, що один з чоловіків хотів дізнатися від жінок місце перебування своєї дружини, яка, як йому здавалося, зраджувала йому.

Повідомляється, що 3 червня чоловіки вдерлися до квартири жінок в місті Нацпольськ, що в Мазовецькому воєводстві. У помешканні перебували, окрім жінок, перебували двоє дітей віком 2,5 років та 5 місяців. Під час нападу зловмисники порізали українок та втекли. Попри реаніамційні заходи, 29-річна українка від отриманих травм померла. Іншу – 21-річну дівчину з тяжкими пораненнями госпіталізували та прооперували. Вона досі перебуває в лікарні, через що правоохоронці ще не можуть опитати її.

Відомо, що обидві українки приїхали до Польщі приблизно 3-х місяці тому. Наразі двох дітей постраждалої 21-річної жінки передали її сестрі під тимчасову опіку. Невдовзі після злочину правоохоронці виявили та затримали двох кривдників.

Один з них, 27-річний чоловік, приїхав до Польщі з України всього за 4 дні до інциденту. Щоб його пропустили через кордон, він взяв свою матір з інвалідністю і потрапив до Польщі у якості її опікуна. Після перетину кордону жінка одразу ж повернулася до України.

Інший нападник, 44-річний українець, заявив, що був у стані алкогольного сп'яніння, тому не зізнався у співучасті в злочині. "Розтин тіла загиблої 29-річної українки виявив численні різані та колоті рани у ділянці обличчя з боку тім'яної сторони, а також в ділянці лівого плеча та бічної частини грудної клітки, а ще - поодинокі порізи на стегнах. Ці рани свідчать про те, що жертва, ймовірно, оборонялася від ударів", – пише польське видання.

27-річний українець під час допиту зізнався у скоєному та показав, де сховав ніж, яким порізав жінок. Тепер йому доведеться відповідати за вбивство та замах на вбивство. Натомість його 44-річний товариш наразі перебуває на волі, хоча прокуратура обіцяє подати апеляцію на рішення суду про відмову в тимчасовому арешті для чоловіка. Як відомо, через війну, яку Росія розв'язала проти України, до Польщі виїхало майже 3 млн громадян України, переважно жінок.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...