Великий "благодійник": Керівник фонду на Волині переправив за кордон понад 200 ухилянтів

Директора одного з благодійних фондів на Волині підозрюють у переправленні військовозобов'язаних за кордон. Під виглядом волонтерів він відправив понад 200 ухилянтів. Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

Відомо, що за його допомогою 238 ухилянтів виїхали з України під виглядом волонтерів і не повернулися. Як зазначили у прокуратурі, підозрюваний видавав офіційні листи із неправдивими відомостями про "волонтерів" фонду, які виїжджатимуть з України по гуманітарну допомогу. Яким саме благодійним фондом керував підозрюваний не уточнюють.

Наразі вирішується питання про обрання директору запобіжного заходу. У разі доведення вини за незаконне переправлення людей за кордон і службове підроблення чоловіку загрожує пів п'яти до семи років позбавлення волі.

Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

субота, 18 травень 2024, 14:30

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке в...

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...