Великий бокс: Джошуа здобув яскраву перемогу над Пулєвим в бою за три чемпіонські пояси (відео)

Британський боксер-важковаговик Ентоні Джошуа в чемпіонському бою нокаутував болгарина Кубрата Пулєва на прізвисько "Кобра", зазначають Патріоти України.

Початок бою видався досить спокійним. Боксери не форсували події і намагалися підловити один одного на помилці. У третьому раунді Джошуа активізувався і двічі відправив Пулєва в нокдаун, від дострокового завершення бою болгарина врятував гонг. Пулєв, розуміючи, що нічого не може протиставити британцеві, почав діяти брудно - бити суперника по потилиці та після гонгу. З 4-го по 7-й раунд Джошуа продовжував володіти ініціативою, але Пулєв продовжував боротися. У восьмому раунді болгарин несподівано перехопив ініціативу і провів кілька потужних ударів. Втім, перелому в бою не відбулося. У дев'ятому раунді Джошуа відправив опонента в нокдаун, а після поновлення бою нокаутував його.

Таким чином, Джошуа захистив титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF).

31-річний Джошуа здобув 24-ту перемогу при одній поразці. 39-річний Пулєв зазнав другої поразки при 28 перемогах.

Повне відео бою:




І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...