Великий бокс: Як проходив скандальний бій Макабу - Нчуну за чемпіонський пояс у важкій вазі (відео)

Ілунга Макабу, Табісо Мчуну та Дон Кінг

У ніч на неділю, 30 січня, у Packard Music Hall в Уоррені (штат Огайо, США) відбувся вечір професіонального боксу від легендарного промоутера Дона Кінга, у головній події якого чемпіон світу за версією WBC у першій важкій вазі (до 90,7 кг) Ілунга Макабу (29 перемог, 25 з них — нокаутом, 2 поразки) з Демократичної Республіки Конго провів бій-реванш з обов'язковим претендентом на титул Табісо Мчуну (23 перемоги, 13 з них — нокаутом, 6 поразок) з ПАР, зазначають Патріоти України.

У дуелі двох шульг 34-річний Макабу протягом усього поєдинку активно йшов уперед, але пропускав дуже багато контрударів. У середині бою конголезець збільшив тиск на суперника, але 33-річний Мчуну, як і раніше, був більш точний у своїх діях і боксував набагато ефективніше. Тим паче дивним виглядає вердикт суддів, які роздільним рішенням віддали перевагу чинному чемпіону світу Макабу (115:113, 113:115, 116:112).

Нагадаємо, що у першому бою суперників у 2015 році в Дурбані (ПАР) Ілунга нокаутував Табісо в 11-му раунді.

До речі, відразу після поєдинку в США Ілунга Макабу викликав на бій найкращого боксера світу незалежно від вагових категорій Сауля Альвареса (Канело), не зважаючи на те, що мексиканець, швидше за все, залишиться в суперсередній вазі і битиметься з американцем Джермаллом Чарло, або перейде в напівважку, щоб кинути виклик володарю титулу WBA росіянину Дмитру Біволу. «У моєму наступному бою я боксуватиму з Саулем КА-НЕ-ЛО і нокаутую його», — заявив Макабу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...