"Весь зелений": Спливли дивні подробиці загибелі хлопця після фестивалю в Києві (відео)

Родичі відмовилися вірити у версію з самогубством і пообіцяли звернутися в прокуратуру, щоб слідчі провели ретельне розслідування.

Загиблий Вадим Онищенко. Фото: Інформатор.

Рідні 20-річного Вадима Онищенка, якого знайшли повішеним в урядовому кварталі Києва після музичного фестивалю Atlas Weekend, відмовилися вірити у версію поліції про суїцид через нехарактерні ушкодження на його тілі, передають Патріоти України.

Так, брат хлопця Сергій Онищенко запевнив, що він ніколи не зловживав алкоголем і не зникав надовго. Трагічний випадок став шоком для всієї родини Вадима. "Коли я з ним зідзвонювалися останній раз, о 6 годині вечора, він сказав, що заїде, планує заїхати додому", – розповіла дівчина загиблого. За словами батьків, телефон Вадима в той день спочатку був відключений, а пізніше хлопець просто не відповідав на дзвінки. В останній розмові він сказав матері, що їде з друзями на фестиваль.

При цьому рідні розповіли, що Вадим ніколи раніше не бував у будинку на Інститутській, де трапилася трагедія, і не мав там знайомих. Примітно, що в зазначений будинок можна потрапити тільки пройшовши через охорону і консьєржа – отже, лише по знайомству.

На випадковому відео, яке зняли перехожі, Вадима помітили в компанії невідомих молодих людей, з якими він і зайшов у будинок. За словами рідних, їх довго не пускали в морг для упізнання тіла. Коли ж батьки побачили хлопця, зовнішній вигляд їх налякав.

"Він весь зелений – враження, що десь був на дні. І по всьому тілу синці",– розповів двоюрідний брат загиблого Олександр Онищук. За його словами, мати Вадима не могла втриматися на ногах, тому їй запропонували нашатир. Після побаченого родичі відмовилися вірити у версію з самогубством і пообіцяли звернутися в прокуратуру, щоб слідчі провели ретельне розслідування.

Джерело: ТСН.ua

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...