Від 6 градусів морозу до +20 спеки: Синоптик збентежила українців свіжим прогнозом (карта)

У четвер, 7 травня, в різних регіонах України будуть спостерігатися "контрастні" погодні умови: дощі, грози, штормовий вітер, сонячні прояснення і сніг. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своє Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Погоду визначатиме циклон і атмосферні фронти. Українцям слід очікувати температуру повітря від 6 градусів морозу до 20 тепла.

Найближчої ночі дощ очікується в Карпатах і на Прикарпатті, місцями мокрий сніг та сніг. Така ж погода буде на півночі країни, в Харківській, Полтавській, Вінницькій, на частині Кропивницького та Чернігівської областей.

Вдень серйозні дощі пройдуть в Київській, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях. Невеликі опади можливі на заході, в центральних регіонах і на півдні країни.

Вітер в Україні очікується північно-західного і західного напрямку. У західних областях, місцями на півночі, півдні та в центрі ще й штормові пориви.

Найближчої ночі Діденко прогнозує температуру повітря +5...+9 градусів, на сході +8...+13 градусів, на заході +2...+6 градусів, в Карпатах від 2 градусів тепла до 3 морозу, на високогір'ї до 3-6 градусів.

Вдень в основному буде +8...+14 градусів (в західних областях вже трохи потеплішає), в центрі, на півдні та в Сумській області +12...+17 градусів, у східних областях +15...+20 градусів.

У Києві 7 травня очікується вологим і холодним. Пройде дощ, найближчої вночі +4...+6 градусів, вдень +10...+13 градусів. Також поривчастий вітер. Потепління в Україні почне відновлюватися 9-10 травня. Однак буде ще холодно в середині наступного тижня.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...