Від чого вимерли динозаври? Вони побачили результати виборів в Україні: Мережу підірвала ілюстрація Олександра Грехова

Місцеві вибори-2020 відзначилися рекордно низькою явкою, великою кількістю порушень, провальним опитуванням Володимира Зеленського та неоднозначними результатами, які демонструють хиткі позиції президентської партії. У мережі активно обговорюють голосування, і український художник Олександр Грєхов прокоментував ситуацію влучною ілюстрацією, передають Патріоти України.

Грєхов опублікував в Facebook малюнок шокованого трицератопса, який читає газету з результатами місцевих виборів в Україні. "Від чого насправді вимерли динозаври?" - запитує він у підписників.

Ілюстрація художника сподобалася користувачам соцмереж, набравши сотні лайків і десятки репостів. "Тодішні партії -"Слуга динозаврів", або "Опозиційна платформа - За мезозой", - жартують коментатори. - "Сміюся і плачу", "Зараз якраз збираюся ознайомитися. Попередьте мене, якщо там щось не так".

Олександр Грєхов не вперше присвячує свої роботи місцевим виборам. Раніше художник показав інструкцію, що робити з 5 питаннями президента Зеленського, а також зобразив історію кохання агітаторів парламентських партій в стилі Ромео і Джульєтти.


Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...