"Відчуємо холодний подих листопада": Укргідрометцентр попередив про похолодання

На цьому тижні в Україні переважатиме мінлива погода, але також ми відчуємо холодний подих листопада. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, передають Патріоти України.

За даними синоптиків, у середу та четвер, 8 та 9 листопада, Україну перетинатиме циклон. Впродовж тижня очікується чергування сонячної та дощової погоди, а також зниження температури.

Сьогодні, за даними Укргідрометцентру, буде без опадів, лише на Закарпатті та в Карпатах пройде дощ. Температура вдень становитиме 11-16°, а на півдні країни повітря ще прогріється до 15-20°.

У наступні дві доби пройдуть дощі, вночі в Карпатах - з мокрим снігом. Вдень 9 листопада в більшості областей, крім сходу, очікується припинення опадів. Температура вночі знизиться до 1-6° тепла, вдень буде лише 6-13°. У південній частині вночі очікується 7-12°, вдень 8 листопада буде 13-19°, а 9 листопада похолоднішає до 9-14°.

Вітер на цьому тижні буде південно-західний з переходом на північно-західний, 5-12 м/с. Сьогодні в Карпатах, а в четвер у східних та південно-східних областях місцями прогнозуються пориви до 15-20 м/с.

У п'ятницю в Україні буде без опадів. Температура вночі від 4° тепла до 2° морозу, вдень стовпчики термометрів у більшості областей покажуть лише 7-13° тепла. У південній частині вночі також похолоднішає, буде 1-7° тепла, а вдень повітря прогріватиметься до 9-15°.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...