Відчувала себе дуже погано: Відома українська тенісистка розповіла, як перенесла коронавірус

Українська тенісистка Даяна Ястремська перехворіла на коронавірус. Про це спортсменка розповіла на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Це був непростий для мене час! Прилетіла в Дубай з хорошим настроєм, на два дні раніше, ніж моя команда, і знаєте що? Коли я прилітала, все було добре, результат на COVID-19 був негативним, і через два дні я захворіла! Я відразу ж пішла на самоізоляцію, і навіть не встигла зустріти тренерів! Симптоми були дуже дивними, відчувала себе дійсно дуже погано! Після певних тестів я повільно почну входити в тренувальний процес. Хочу подякувати своїм лікарям з України, які мене вели! Хочу сказати спасибі своїй команді, за підтримку, допомогу, і що були поруч зі мною! Будьте обережні!" - написала Ястремська.

20-річна Ястремська виступає в професійному турі з 2016 року. За свою кар'єру вона виграла шість турнірів. На турнірах з серії Grand Slam найкращим досягненням українки є вихід до четвертого раунду Вімблдону. В даний час Ястремська займає 29-е місце в рейтингу найсильніших тенісисток в світі.

Шанс на порятунок! Аналіз крові може показати ризик виникнення раку за сім років

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:59

Згідно з дослідженнями, аналіз крові може виявити ранні ознаки раку за сім років до постановки діагнозу. . У дослідженні Oxford Population Health було визначено 618 білків у крові хворих на рак, пов’язаних з 19 різними типами захворювання, включаючи р...

"Аналіз довів": Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:30

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...