Віддав життя за Україну: На війні загинув неодноразовий чемпіон України з ММА

Війна забрала життя українського бійця змішаних єдиноборств Назарія Гаврильця. Про це повідомляє парламентський Комітет з питань молоді та спорту, передають Патріоти України.

Військовий загинув 12 вересня під час бойового завдання у Курській області Російської Федерації, не доживши півтора місяця до 22-річчя.

Гаврилець став на захист України у 18-річному віці. Служив старшим оператором групи спеціального призначення. Воював на Київщині, Донеччині, Запоріжжі, Сумщині.

Воїн з дитинства займався змішаними єдиноборствами. Неодноразово вигравав чемпіонат України та Івано-Франківської області з ММА.

З-під носа у ФСБ: З окупованого Криму евакуювали сім'ю офіцера ВМС України

понеділок, 7 жовтень 2024, 11:59

Загін спеціальної розвідки "Янголи" евакуював з тимчасово окупованого Криму родину офіцера Військово-морських Сил, передають Патріоти України . Повідомляється, що сім'ї військового довелося покинути півострів через переслідування з боку ФСБ. 18 вересн...

Уникнути відключень не вдасться? Ось скільки годин взимку не буде світла

понеділок, 7 жовтень 2024, 11:47

Цієї зими Україна зіткнеться з відключеннями електроенергії до 5 годин щодня навіть за оптимістичним сценарієм, якщо температура не опуститься нижче -15°C. Для довгострокової стабільності країна потребує децентралізації енергетичної системи, передають ...