Відео з "найледачішими в світі" вовками стало вірусним - вони навіть виють лежачи

Відео з неймовірно милими і ледачими вовками з'явилося в мережі. Воно швидко захопило увагу багатьох користувачів. Про це пише Bored Panda, передають Патріоти України.

Людей здивувало, що виявляється вовки теж вміють лінуватися. Алава і Зефір - ці вовки живуть в Центрі охорони вовків в Південному Салемі, штат Нью-Йорк. Вони не люблять бігати і вити на Місяць стоячи, ця парочка любить робити все лежачи - навіть вити.

До того ж і виють вони не на Місяць, а тільки, коли почують далеко виття інших вовків, тоді яе парочка теж починає "співати" свої ледачі пісні. На жаль, такі мексиканські сірі вовки і червоні вовки, яких багато в Центрі охорони вовків, знаходяться під загрозою зникнення.

"Колись вовки жили в більшій частині Північної Америки, були життєво важливою частиною багатьох різноманітних екосистем. Але до середини 20-го століття завдяки великомасштабній фінансуємій урядом програми знищення, вовки були вигнані з нижніх 48 штатів, за винятком глибоких лісів Міннесоти. У 1970-х роках, коли був прийнятий Закон про зникаючі види (ESA), сірі вовки по всіх 48 нижніх штатах були додані в список зникаючих ", - розповіла співробітниця Центру охорони вовків Меггі Хауелл.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...