Відомий католицький екзорцист назвав три способи виявити людину, одержиму демоном

Один з найвідоміших екзорцистів Римо-католицької церкви отець Карлос Мартінс стверджує, що демони цілком реальні і мають доступ до прихованих знань.

Отець Карлос Мартінс вважається одним із найвидатніших екзорцистів католицької церкви та останні 20 років він провів у “полюванні на демонів”.

У християнському подкасті священник розповів про дієві способи, якими сам виявляє одержимих демонами, повідомляє Daily Star.

Отець Мартінс стверджує, що демони цілком реальні та, оскільки вони за своєю природою живуть поза простором і часом, мають доступ до знань, яких ніколи не могли би мати звичайні люди.

Отець Карлос Мартінс останні 20 років провів у “полюванні на демонів” і стверджує, що знає способи їх виявляти.

За його словами, існують “три класичні ознаки одержимості демонами”.

По-перше, це знання невідомих мов: один із прийомів екзорциста полягає в тому, щоб поговорити з кимось мовою, якою він ніколи не говорив, щоб побачити, чи “реагує” демон у ньому.

“Я не маю на увазі одне-два слова чи кілька речень, а досконале знання цієї мови – те, що вони можуть говорити, використовуючи ідеальну граматику, бездоганні речення, і що вони можуть відповідати на запитання іншими фразами та сформулювати ідею на основі цих знань”, - пояснює він.

Друга ознака одержимості демонами, стверджує він, полягає в тому, що жертви виявляють “знання прихованих і віддалених подій”.

“Якщо вони можуть розповісти вам щось, що ви зробили в певний час і в певному місці, де нікого не було і ви про це ніколи нікому не розповідали, значить вони отримують приховане знання”, – додав екзорцист.

Третьою ознакою отець Мартінс назвав “прояв надлюдської фізичної сили, яка не притаманна людині”.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...