Відпочивальники "допомогли"? Популярний курортний регіон в Україні вийшов на перше місце по захворюваності на COVID-19

На перше місце в Україні по госпіталізації пацієнтів з підозрою на COVID-19 або із вже підтвердженим діагнозом потрапила Одеська область. Про це повідомляє системний аналітик, який на постійній основі аналізує офіційну статистику по коронавірусу, Євген Істребін на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, станом на 18 липня, в місцевих лікарнях числиться 304 таких пацієнта. За добу надійшло 12 осіб, за тиждень - 40. Також за рівнем госпіталізацій Одеська область на 2 місці, а на першому - Сумська.

За словами Істребіна, робити якісь висновки про початок зростання захворюваності поки рано. Як пояснює експерт, більш точну картину можна буде спостерігати в найближчі дні. Крім того, на території України фаза зниження заповнення лікарень вже майже закінчилася.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...