Відтрижка "родной говени": "Понаехавшие" до Криму росіяни закликають виселяти місцевих невдоволених на Північ

Переселенці з російських "мухосрансків" не розуміють "розбещених бандерами" кримчан. Адже для вихідців занепалих містечок Росії той занепад, котрий переживає Крим видається процвітанням

Росіяни, які переїхали в анексований Крим, закликали місцевих жителів, яких щось не влаштовує на півострові, переїхати "на північ". Відповідна переписка, яку опублікував блогер КРЫМский бандеровец, зав'язалася у пабліку міста Феодосія в соцмережі, зазначають Патріоти України.

"Феодосійці, чому ви так не любите своє місто? Як не прочитаєш, то тільки негатив. Я ось заздрю вам і мрію там жити. Скажете, що заважає? Нічого не заважає, дуже скоро я буду теж феодосійкою. 5 років вже все літо у вас", – написала росіянка.

"Їх би в Саратов!" Росіяни закликали вигнати місцевих із Криму

Її в коментарях підтримали й інші представники країни-окупанта. "Так половина Росії із задоволенням переїде до Криму. В регіонах зима з жовтня по квітень, ось тільки зараз тепло", "Ваше містечко прекрасне!", "Я переїхала до Феодосії 4 роки тому і щаслива донині", – написали вони.

При цьому, жителі Криму масово написали про проблеми на півострові: "Хочу поїхати з міста і Криму в цілому", "Роботи мало, зарплату платять погано".

"Їх би в Саратов!" Росіяни закликали вигнати місцевих із Криму

"Тим, кому важлива медицина і робота, вам пора на північ", "Невдоволеним пропоную переїхати в холодні міста без сонця, а то тут у них очі замилилося", "Їх би в Саратов, звідки я переїхала", – огризнулися у відповідь громадяни РФ.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...