Війна триває і забирає життя: Бойовики підірвали вантажівку ЗСУ на Донбасі, вбивши воїна, багато поранених

У четвер, 21 травня, на Луганщині в результаті попадання ворожої міни 120 калібру в вантажний автомобіль загинув український захисник, ще один боєць отримав поранення і ще четверо - бойові травми. Про це повідомляється на Facebook-сторінці штабу ООС, передають Патріоти України.

Відзначається, що збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненого мінського домовленостями озброєння.

Постраждалі воїни були доставлені в лікарню, вони отримують необхідну медичну допомогу. "Командування об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого військовослужбовця і підкреслює, що такі злочинні дії окупантів не залишаться безкарними", - йдеться в повідомленні. У Штабі додали, що для придушення вогню противника підрозділи Об'єднаних сил застосували наявне озброєння. Втрати загарбників уточнюються.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...