Військові відразу відключили місто від інтернету: У небі над Бразилією збили "НЛО" (відео)

У Пау-Гранде відразу зник інтернет та мобільний зв'язок, а озеро неподалік очепили військові.

У Бразилії люди випадково помітили момент падіння НЛО в озеро біля Ріо-де-Жанейро. Незвичайний інцидент стався в невеликому населеному пункті Пау-Гранде 13 травня, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Тут місцеві жителі побачили літаючі об'єкти, що світяться, які деякий час перебували в полі зору очевидців, а потім один з них несподівано пропав. У терміновому порядку військові прибули на місце і почали закривати квадрат, обмеживши доступ до водоймища. Також вони забирали у людей смартфони та інші девайси, на яких вдалося зняти кадри з НЛО.

Цікаво, що в даний момент військові не розголошують подробиць. Вони роблять все можливе, щоб громадяни не донесли до громадськості деталі події. У місті відключили інтернет, і зараз там немає мобільного зв'язку.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...