Він був просто в шоці: Сантехнік знайшов 20 кісток під ванною під час ремонту (фото, відео)

Сантехнік із Великої Британії був приголомшений, виявивши понад 20 кісток, захованих під підлогою ванної кімнати, яку він ремонтував цього місяця. Про це пише nypost.com, передають Патріоти України.

36-річний Джонатан Беттс працював над котеджем, якому понад 200 років. Він поділився своєю зловісною знахідкою у моторошному відео TikTok.

"Після того, як я зняв унітаз і підлогове покриття, я виявив, що чорнова підлога внизу сильно прогнила", - пояснив Беттс. "Я попередив клієнтів, які були у відпустці, що мені потрібно буде викопати землю", - продовжив він.

Беттс сказав, що зазвичай він не працює у вихідні, але він продовжував ремонт. "Як ви розумієте, я почав нервувати, особливо коли знайшов щелепну кістку із зубами! У глибині душі я знав, що це тварина, тому що зуби не були схожі на наші, але я все ще робив начерки, бо дуже не хотів, щоби цю роботу закрили!" - додав він.

Беттс натрапив на другу частину щелепної кістки серед 20 інших кісток.

Спочатку він сказав, що "начебто" сподівався, що це були кістки собаки. Провівши пошук у Google і порадившись із колегами-професіоналами, Беттс зробив найважливіше відкриття: кістки належали свині, а не людині. Але їх не викинули, а поклали до землі.

"Кістки поклали назад під підлогу, коли ми дізналися, що колись люди ховали їх, щоб відігнати злих духів", - зазначив Беттс. "Після розмови з власниками будинку вони повідомили мені, що будинок навпаки раніше був свинофермою, і вони думають, що сарай, прибудований до їхньої власності, насправді був бійним", - сказав він. "Це не людина!".

У коментарях юзери залишили низку повідомлень: "Принаймні ви розгадали таємницю кісток", "Якби ви зателефонували до поліції, вони зробили б розкопки за вас, і вам не довелося б їм платити".

Пропасниця мобілізації по-новому: Нардеп розповів, чи варто стояти в чергах до ТЦК, щоб запобігти величезних штрафів

четвер, 9 травень 2024, 6:15

Довжелезні черги до ТЦК та СП не зникають у Києві. Велике скупчення чоловіків на початку тижня спостерігалося біля будівлі колишнього військкомату у Дніпровському районі. Чи варто стояти у черзі до ТЦК? . За словами народного депутата Федора Веніславс...

Завершення анекдотичної ситуації з недокомунізованим топонімом: У Києві проспект Правди перейменували на честь Євросоюзу

четвер, 9 травень 2024, 5:58

У Подільському районі Києва проспект Правди перейменовано на честь Європейського Союзу. Таке рішення ухвалили в середу, 8 травня, на пленарному засіданні III сесії Київської міської ради IX скликання, повідомляє преслужба Київради. . "Проспект Правди ...