Вітання від земляків: Над окупованим Донбасом пролетів український прапор (відео)

11-метровий стяг здійняли в небо за допомогою двох десятків повітряних куль.

У Краматорську військові, волонтери та небайдужі містяни запустили над окупованим Донбасом український прапор. Про це повідомляє "Прямий", передають Патріоти України.

11-метровий стяг здійняли в небо за допомогою двох десятків повітряних куль. Ідея належить місцевій волонтерці. Аби реалізувати задум, жінка звернулася до краматорського осередку партії "Європейська Солідарність".

Пошиття стягу зайняло чотири дні. Для відстеження переміщення прапора його обладнали GPS-датчиком. За словами учасників акції, в такий спосіб вони хотіли підтримати мешканців окупованих частин Донецької та Луганської областей.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...