Влетіли у вантажівку: На Полтавщині в ДТП загинула знімальна група каналу "НТН" (фото)

У четвер, 13 травня, у Полтавській області на трасі Решетилівка - Кобеляки - Царичанка - Дніпро трапилася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули працівники українського телеканалу "НТН". Це сталося приблизно о 12:00 біля села Гайове, передають Патріоти України.

За даними ТСН, аварія забрала життя оператора Костянтина Худолія та журналіста Володимира Непийпива. У пресслужбі ГУНП у Полтавській області повідомили, що їхній легковик Toyota зіткнувся із вантажним автомобілем Volvo.

Обидва загиблі були мешканцями Полтави. На місце події прибула слідчо-оперативна група, всі обставини ДТП встановлюються. Правоохоронці вирішували питання про розслідування аварії за ч. 3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше людей.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...