"Влітку виходитимемо на Майдан двічі": Астролог дала прогноз на 2021-й рік

Громади у містах і селах повинні взяти на себе відповідальність за майбутнє країни.

У 2021 році ми усвідомимо, що від нас залежить доля держави, а не від керівництва будь-якого рівня. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Не розраховуйте на президента та решту політиків, - говорить астролог. – Зважайте тільки на себе і власні уміння. Змінюйте усе навколо себе і помітите, як зміниться Україна. Важливо визначитися: хто ми, чиїх батьків діти, що робимо на цій землі? Закладається стратегія розвитку держави на 30 років вперед. Не покладайтеся на когось. Головне, щоб кожен добросовісно виконував свою роботу".

За словами астролога, вже з 21 грудня настануть принципово нові часи. "Триває доба руїни. У владі багато чого зміниться. Щоб це не розтяглося на 30 років, згадайте, як самоврядування нас врятувало у козацькі часи, а також у 2014 році, коли кожен на своєму місці робив усе, що міг, і ми допомогли своїй армії встояти перед ворогом. Не чекайте, поки дозволять щось змінювати. Не заборонено – значить можна", - каже Максимова.

Громади у містах і селах повинні взяти на себе відповідальність за майбутнє країни. "Із крутого піке вирулимо завдяки небайдужим українцям. Напруження у державі і на кордонах зросте ще напередодні Нового року – від 20 грудня і триватиме до кінця весни. Останні дні грудня 2020-го і перші дні січня 2021-го – час активного соціального спротиву. Причин для цього буде достатньо. Протести спалахуватимуть від 6 до 10 лютого, з 22 лютого по 5 березня, від 29 травня до 12 червня, з 19 липня по 2 серпня", - говорить астролог.

За її словами, влітку виходитимемо на майдан двічі. "Вируватимуть пристрасті навколо діяльності правоохоронних органів та судів, буде багато незадоволених серед тих, хто обрав чинну владу, - розповідає Олена. – Народ вийде переможцем з усіх цих заворушень. Нас не придушать і мовчати не примусять. Накипіло багато злості, з'явилося більше оптимізму і натхнення, аби мати результат, який нас задовольнить. У багатьох розв'яжуться руки, щоб розпочати власну справу та вести конкурентний бізнес".

Джерело: Gazeta.ua

Хоча раніше самі зняли з обліку: У Києві ТЦК надіслав повістку військовому, який втратив на фронті обидві ноги (фото)

субота, 11 травень 2024, 23:29

Київський громадський активіст Олег Симороз, який 2022 року приєднався до Сил оборони та став на захист України, і втратив на фронті обидві ноги, отримав повістку від ТЦК. Історію відомий військовий поділився у своїх соцмережах, передають Патріоти Укра...

Винуватець залишився живим: У центрі Броварів прогримів вибух, є постраждалі (фото)

субота, 11 травень 2024, 21:59

Увечері, 11 травня, приблизно о 20.40 у центрі Броварів пролунав вибух. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, постраждало дві особи, один з них – співробітник поліції. На місці пр...