Водій шукав цигарки: У Польщі в ДТП загинула 27-річна українка

Легковик з трьома пасажирами на швидкості вилетів на узбіччя і перекинувся. В результаті загинула 27-річна дівчина. Про це повідомляє Yavp.pl, передають Патріоти України.

ДТП сталася в місті Шадек Лодзького воєводства близько 21 години 25 липня. 24-річний громадянин Грузії їхав легковиком Honda Civic разом з трьома пасажирами: 30-річним чоловіком та двома жінками 24 та 27 років. Всі пасажири – українці.

В якийсь момент водій потягнувся за цигарками, які лежали між сидіннями, але через надмірну швидкість втратив контроль над керуванням. В результаті автомобіль вилетів у кювет і перекинувся. Всіх чотирьох людей доправили до лікарні, але від отриманих травм в медзакладі, не зважаючи на зусилля медиків, померла одна з дівчат - 27-річна пасажирка.

30-річний чоловік залишився у шпиталі, 24-річну жінку після обстеження відпустили додому. Водія затримали. Справою займається прокуратура.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...