Водій Uklon після поїздки з нардепкою Безуглою висловився недобре про її ментальне здоров'я. "Служниця народу" обурена через порушення таксистом конфеденційності клієта

Водій сервісу Uklon опублікував деталі поїздки з депутаткою Мар’яною Безуглою, про це народна обраниця повідомила в Facebook.

«Неприємно шокована: чи можу розраховувати на конфіденційність, користуючись українською компанією Uklon, коли водій публікує всі деталі поїздки та поєднує це з політичним контекстом? До особистих вражень і деталей, включно з вартістю і напрямком, докладає також мою відповідь на нападки однієї політсили?», — написала Безугла.

Депутатка додала, що змушена була звернутися до компанії офіційно, оскільки не може розраховувати на конфіденційність послуг. Згодом водій видалив пост.

Таксист Антон Корнійчук, який опублікував допис, має іншу точку зору.

«Я розсекретив її суперважливу поїздку з надзвичайною місією державного значення. Як вона вважає. Забуваючи, що вона публічна особа. Впізнавана особа (хоча вам такого іміджу не побажаю). І головне — особа, яка перебуває на службі, зокрема й у водія таксі Антона й інших дрібних людей цієї країни», — пише таксист.

Антон пояснив, що Uklon — посередник між водієм і пасажиром і не є роботодавцем для водія. «Ви просто здійснюєте поїздку в приватного водія. А підігнати законодавство, щоб „таксі“ в Україні стало справді таксі — це і є завданням нардепів», — написав Антон Корнійчук.

Нагадаємо, що 35-річна Мар’яна Безугла є депутаткою від партії «Слуга народу». В травні 2022-го Безугла, разом з депутатами-однопартійцями Георгрієм Мазурашу та Олександром Федієнко намагалися протягнути до Верховної Ради закон, який дозволяв в умовах воєнного часу командирам застосовувати проти військовослужбовців-порушників зброю, навіть якщо це спричинить їхню смерть. Після суспільної критики, законопроєкт відкликали. Наразі Безугла входить до Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...