Водіям на замітку: Механіки розкритикували популярні марки авто - їх вибір вас здивує

Популярні марки авто завжди знаходяться в центрі уваги як серед покупців, так і серед фахівців з обслуговування та ремонту. Проте навіть найбільш розрекламовані автомобілі можуть мати свої недоліки, передають Патріоти України.

Механіки, як ніхто інший, знають слабкі місця кожного авто. Тому автомобільні експерти Крейг Трайб і Кемерон Лі розповіли, які бренди не варто купувати лише через те, що вони популярні.

Деякі відомі марки сумно відомі через неефективні витрати пального або високу вартість обслуговування. Інші швидко знецінюються, що робить їх фактично набагато дешевшими за вказану в салонах ціну.

Ford

Ford, зокрема їхні пікапи, часто потрапляють під критику механіків через проблеми з надійністю. Крейг Трайб підкреслює, що в середньому на 100 автомобілів Ford припадає близько 239 проблем, що робить їх одними з найменш надійних на ринку. Особливо часто зустрічаються проблеми з двигуном, трансмісією та електричною системою.

За даними RepairPal, річна вартість обслуговування може досягати 775 доларів США, а за 10 років вона може перевищити 9860 доларів США без врахування інших витрат.

GMC

Іншим брендом, який вирізняється високими витратами на обслуговування та проблеми з надійністю, є GMC. Камерон Лі вказує на те, що власники їхніх автомобілів часто стикаються з високими витратами на ремонт, особливо коли мова йде про привід або підвіску.

За даними RepairPal, середня річна вартість технічного обслуговування становить 744 долари США, а загальні витрати на перші 10 років володіння можуть сягати 8000 доларів США.

Volvo

Volvo, відомий своїми стильними і сучасними автомобілями, також має свої проблеми з надійністю, особливо у нових електромобілях. Згідно з дослідженням, Volvo має серйозні проблеми з електричною системою та високотехнологічними компонентами, що може призводити до значних витрат на ремонт.

Вартість технічного обслуговування за перші 10 років володіння Volvo, за даними CarEdge, може сягати 13 513 доларів США.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz, хоча і відомий як бренд класу люкс, зазнає критики через високі витрати на обслуговування та знижену надійність. За даними експертів, Mercedes-Benz має близько 218 проблем на 100 автомобілів, що підкреслює їхню ненадійність у порівнянні з іншими брендами.

Загальні витрати на технічне обслуговування за 10 років можуть скласти 15 986 доларів США.

Rivian

Інноваційний бренд Rivian, хоча й пропонує електромобілі з винятковою продуктивністю, також має свої проблеми з надійністю. Висока вартість придбання, складнощі з наявністю запчастин та високі витрати на підтримку роблять їх менш привабливими для багатьох покупців.

Крім того, Лі зазначив, що електромобілі, як правило, коштують значно дорожче, ніж автомобілі з бензиновим двигуном. Тому перед покупкою потрібно розрахувати свій бюджет та зважити усі за та проти.

Land Rover

Land Rover критикують за високі витрати на обслуговування та часті збої в електричній системі та пневматичній підвісці.

За даними RepairPal, середня річна вартість ремонту може складати 1174 долари США, а загальні витрати на перші 10 років володіння можуть досягати 18 569 доларів США. Водночас новий Land Rover 2024 року може коштувати від 58 000 доларів і вище.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...