Водіям на замітку: Що відбувається, коли в авто лопається шина на швидкості 200+ км/год (відео)

На сервісі YouTube з'явилося відео, яке наочно показує, що відбувається, коли в автомобіля лопається шина на великій швидкості. Ролик був знятий на трасі Нюрбургринг у Німеччині камерою, встановленою в салоні самої машини, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, водій тюнингованого Lamborghini Huracan потужністю 1200 к.с. (до атмосферного двигуна був доданий компресор) на швидкості 210 км/год раптово втрачає керування, після чого йде в тривалий неконтрольований занос. Лише дивом йому вдалося уникнути серйозних наслідків.

Момент "прострілу" колеса показано на 3-й хвилині, а до цього моменту можна насолоджуватися звичайною поїздкою "Північною петлею".

До речі, шини грають велику роль у безпеці на дорогах. Наприклад, лише в одній Великій Британії щорічно відбувається близько 3000 аварій, безпосередньо пов'язаних із неякісними покришками. Крім того, через шини відбувається вдвічі більше аварій, ніж через використання мобільного телефону за кермом.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...