Вогнева підготовка пішла "не за планом": На Кіровоградщині інструктор на полігоні побив курсанта прикладом автомата

У Кіровоградській області на навчальному полігоні побили військовослужбовця, працівники Державного бюро розслідувань порушили кримінальне провадження. Про це повідомили у пресслужбі ДБР 26 вересня, передають Патріоти України.

У відомстві заявили, що інцидент стався 17 вересня поточного року під час занять з вогневої підготовки. «Між інструктором та одним з курсантів виник конфлікт. У результаті суперечки посадовець побив військовослужбовця прикладом автомата», — йдеться у повідомленні.

З тілесними ушкодженнями курсанта було госпіталізовано до лікарні. Слідчі ДБР порушили провадження за ч. 5 ст. 426−1 ККУ. Досудове розслідування триває.

Норвегія почала відмовляти у захисті певним категоріям українців: Що відбувається

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:30

Норвегія вже відмовила у тимчасовому захисті кільком українцям, які або походять з "безпечних" регіонів, або не проживали в Україні на момент вторгнення Росії у 2022 році, передають Патріоти України. Уряд Норвегії оголосив про низку заходів жорсткої ек...

"Голь на выдумку хитра": Окупант без ніг зробив собі протези з порожніх пляшок, оскільки "наддержава" не запропонувала нічого кращого (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:20

Російським загарбникам, які залишили свої кінцівки в Україні, не вистачає протезів, у зв’язку з чим виникає потреба робити щось самотужки, використовуючи для цього будь-який мотлох, зазначають Патріоти України. Так, у соцмережах з’явилося відео з війсь...