"Воюєте там за гроші, а не так, як ми в СРСР": У Черкасах пенсіонерка накинулася на військовослужбовця з лайкою (відео)

У Черкасах пенсіонерка накинулася на військовослужбовця у громадському транспорті, звинувативши, що той воює за гроші. На її думку, цей "хам" уклав контакт і отримує 150 тис. грн. Відповідне відео опублікував у Telegram офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штірліц, передають Патріоти України.

Із чого почався конфлікт – незрозуміло, однак жінка кричала, що військовий воює за гроші, а не так, як старше покоління в СРСР – за зарплату.

"Воно ще буде мені грубіянити. Нещастя! Ти зараз за гроші воюєш, а ми за так, ми за зарплату. У нас була зарплата маленька, а ви зараз скажені гроші отримуєте – 150 тисяч і волонтерські. Вони зараз ідуть контракти укладають. За так він не працює, а за гроші", – обурювалася бабця.

"На жаль, таких мраZот поряд велика кількість. Совок і зомбоящик зробили свою підступну справу", – констатував Штірліц.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...