Волонтерці і художниці Тетяні Думан потрібна допомога в лікуванні онкології

Лев Скоп із дружиною Тетяною Думан певно єдині, хто від Майданівських подій до сьогоднішнього часу війни є найбільшими волонтерами українських захисників і активними учасниками подій.

Тетяна Думан - дружина художника, мистецтвознавця й іконописця Лева Скопа. Разом вони зібрали понад 3 млн гривень на потреби нашої армії. Тепер на лікування волонтерки необхідно 35 тисяч доларів. Про це написала українська поетеса, краєзнавець, журналіст і громадський діяч Галина Фесюк, передають Патріоти України.

"Лев Скоп - неймовірний художник, мистецтвознавець, іконописець та й просто чудова людина, як і його дружина Тетяна Думан, якій зараз, як ніколи, потрібна наша з вами підтримка, адже хвороба не обирає...

Лев Скоп із дружиною певно єдині, хто від Майданівських подій до сьогоднішнього часу війни є найбільшими волонтерами українських захисників і активними учасниками подій. Це подружжя зібрало більш ніж 3 млн гривень на потреби нашої армії.

Але в їх сім'ю прийшла біда. Тетяна важко хвора. Вчора на концерті спільними зусиллями вдалось зібрати близько 600 000 гривень. На лікування ж Тетяні необхідно 35000 доларів, але ми віримо, що все вийде, адже ми разом можемо творити великі справи", - зазначила Фесюк.

Як пише сестра Тетяни Василина Думан, добігає кінця перший етап лікування - комбіновані радіо- і хіміотерапія в Ну-Меді. "Нам наразі вдалося зібрати 1 130 720 грн. Це 41 505 євро, якщо я добре порахувала.

По потребах - 7 тисяч злотих доплатити тут в Ну-Меді, а також маємо зробити ще деякі дослідження пухлинного препарату щодо молекулярного аналізу і ефективності імунотерапії. Паралельно докуповуєм низку ліків, потрібних зараз як супровідні до хімії.

Ведемо переговори з клінікою в Кєльні (IOZK) - вони пропонують віротерапію. І активно розглядаєм інші варіанти. Якщо Кельн, то нас чекають витрати до 150 тисяч євро. Точніше знатимем після консультації (нам її назначили на 12 листопада)", - зазначила вона.

Карта Приватбанку для збору коштів на лікування: 4149 4991 1705 3445

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...